Υποστήριξη στο πλαίσιο της δράσης "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας". Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
24 Ιουλίου 2017
Συνέντευξη για το Video Guard | Security Manager

 

Συνέντευξη για την καινοτόμο υπηρεσία μας Video Guard στο Security Manager.

H πλατφόρμα Video Analytics στην οποία βασίστηκε η In2Solution δημιουργώντας ένα σύγχρονο κέντρου ελέγχου εικόνας, προσφέροντας αντίστοιχες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, δίνει την απάντηση σε σημαντικές προκλήσεις της εποχής σε ότι αφορά την ασφάλεια! Την πρόληψη μέσω έγκαιρης προειδοποίησης και τη βέλτιστη διαχείριση των συμβάντων με άμεσες και στοχευμένες ενέργειες. 

Ένα από τα βασικά οφέλη που προκύπτουν από την υπηρεσία απομακρυσμένης φύλαξης, επιτήρησης, προστασίας και διαχείρισης των εγκαταστάσεων μέσω των video analytics του κέντρου ελέγχου εικόνας, είναι το γεγονός ότι λειτουργεί επί 24ώρου,7 ημέρες την εβδομάδα και όλο το χρόνο, από τους κατάλληλα εκπαιδευμένους χειριστές, και προσφέρει σημαντική μείωση του κόστους επανδρωμένης φύλαξης, ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας αλλά και του safety, εξαλείφοντας τον κίνδυνο οι επίδοξοι εισβολείς να απειλήσουν ή να τραυματίσουν τον φύλακα του χώρου.  

Διαβάστε τη συνέντευξη