Υποστήριξη στο πλαίσιο της δράσης "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας". Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
company

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η IN2SOLUTION αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης και κατοικίας. Στο πλούσιο πελατολόγιό μας ανήκουν μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμοί του δημοσίου αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες, οι οποίοι μας εμπιστεύονται καθημερινά για την προστασία τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Με πολυετή εξειδίκευση στην προστασία επαγγελματικών χώρων και μεγάλων κατοικιών, η IN2SOLUTION προσφέρει ολοκληρωμένες πρωτοποριακές λύσεις που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα.

Η συνεργασία μας με με τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων ασφαλείας παγκοσμίως και η προσεκτική μελέτη των αναγκών κάθε χώρου από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, μας επιτρέπει να δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις σχεδιασμένες και υλοποιημένες σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 27001, ISO 9001 και EN 50131.

Για τον λόγο αυτόν, μπορούμε να δημιουργούμε συστήματα ασφαλείας ύψιστης ποιότητας, αξιόπιστα στη λειτουργία τους, ευέλικτα στις δυνατότητες που προσφέρουν, εύκολα στη χρήση και τη συντήρηση τους, με πολλαπλές επιλογές επέκτασης και αναβάθμισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση ασφαλείας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στην IN2SOLUTION εργαζόμαστε καθημερινά για να εξασφαλίσουμε την προστασία του επαγγελματικού και του προσωπικού σας χώρου, εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες ελέγχου, ώστε να είστε σίγουροι για τη διασφάλιση της εχεμύθειας και της μέγιστης προστασίας της εγκατάστασής σας.

Με άρτια καταρτισμένο και εγκεκριμένο – βάσει πιστοποιήσεων από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – τεχνικό προσωπικό εγκατάστασης, προτείνουμε και υλοποιούμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Ν. 2518/1997 & Ν. 3707/2008).

Οι τεχνικοί, αλλά και όλο το προσωπικό της εταιρίας, βρίσκεται δίπλα σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκατάσταση του συστήματος ασφάλειας, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και διαφάνειας.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις με παλαιούς πελάτες και οι δεκάδες συνεργασίες με νέους πελάτες είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας μας.

Δείτε εδώ ορισμένα από τα έργα μας.

ΕΥΘΥΝΗ

Με όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής εκείνων που μας εμπιστεύονται και με υψηλό αίσθημα ευθύνης εργαζόμαστε καθημερινά για τη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας και προστασίας για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Θεωρούμε προσωπική μας ευθύνη την παροχή ολοκληρωμένων καινοτόμων λύσεων προστασίας, οραματιζόμενοι ένα πιο ασφαλές μέλλον για όλους και αντιμετωπίζοντας κάθε περίπτωση ως ξεχωριστή. Για αυτόν τον λόγο σχεδιάζουμε λύσεις που προσαρμόζονται απόλυτα σε συγκεκριμένες κάθε φορά απαιτήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων, εξειδικευμένων και πλήρως παραμετροποιήσιμων λύσεων ικανών να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη, με την εγγύηση συνεργασίας με τους κορυφαίους διεθνώς προμηθευτές αλλά και με την ασφάλεια που σας προσφέρει η έμπειρη ομάδα μας, είμαστε «η επιλογή σας» στον τομέα προστασίας και ασφάλειας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Λεωνίδας Μπόμπας

  Υπεύθυνος πωλήσεων. Συγκεντρώνει τις ανάγκες των πελατών μας και ενημερώνει την ομάδα ώστε να σχεδιάσει την βέλτιστη και οικονομικά συμφέρουσα λύση. Αγαπημένη του έκφραση το «value for money». Θα χαρεί να ακούσει σχόλια και παρατηρήσεις ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

  Σταύρος Μπίμπας

  Υπεύθυνος τεχνικού τμήματος. Διαχειρίζεται τα συνεργεία της εταιρίας, φροντίζει για την εκπαίδευση τους και είναι ο τεχνολογικός σύνδεσμος για την ομάδα μας. Στον ελεύθερο του χρόνο, ανακαλύπτει νέες τεχνολογίες και δοκιμάζει προϊόντα στο εργαστήριο μας.

  Στάθης Μπίμπας

  Υπεύθυνος διαχείρισης έργων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση έργων υψηλών απαιτήσεων. Αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να φέρει σε πέρας από απλές εγκαταστάσεις έως τα πιο σύνθετα έργα καλύπτοντας και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας.