Υποστήριξη στο πλαίσιο της δράσης "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας". Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συστήματα Καταγραφής / CCTV

Συστήματα Καταγραφής / CCTV

Το σημαντικότερο βήμα στην εξασφάλιση της προστασίας της περιουσίας σας είναι η πρόληψη.

Για το λόγο αυτό η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε συνδυασμό με την τοποθέτηση συστήματος συναγερμού που εγγυάται πιστοποιημένα την καλή και πλήρη λειτουργία του αποτελεί προϋπόθεση για την ασφάλειά σας.

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση και εποπτεία των χώρων σας, προσφέροντας σας τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και από απόσταση, συμβάλλοντας στην αποτροπή κακόβουλων ενεργειών.

Δείτε δείγματα από τα έργα μας:
Σύστημα ασφαλείας με κάμερες στη Μύκονο
Κάμερες ασφαλείας σε κατάστημα στο Χαλάνδρι
Περιμετρική ασφάλεια εξωτερικού χώρου σε οικία στο Ντράφι
Αναβάθμιση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε κατάστημα ΟΤΕ
Εγκατάσταση καμερών στην προβλήτα "Α" της μαρίνας Ζέα
Τοποθέτηση κάμερας υπερυψηλής ανάλυσης στο Nova Show Room

Κάμερες Ασφαλείας & Εξωτερικού Χώρου από την in2solution

Στην in2solution προτείνουμε πιστοποιημένα συστήματα CCTV & κάμερες ασφαλείας των γνωστότερων κατασκευαστών παγκοσμίως περιλαμβάνοντας Mobotix, Dahua, HIKvision & Axis Systems.

Η In2solution μελετά κάθε χώρο, εξετάζει κάθε σας ανάγκη και σας προτείνει λύσεις στα μέτρα σας. Όλα μας τα συστήματα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001.

Για περισσότερες πληροφορίες και μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας επικοινωνήστε μαζί μας με email, τηλεφωνικώς στο 210 66 54 703 ή συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά.

 

Πως να επιλέξω το σωστό σύστημα CCTV;

Προτού προβείτε στην αγορά ενός κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, μιλήστε μαζί μας!

Μαζί θα διαγνώσουμε το μέγεθος του ρίσκου του χώρου σας και θα επιλέξουμε τη τεχνολογία που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Ορισμένες  από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα συστήματα κλειστού κυκλώματος CCTV είναι:

 1. Αναλογικά συστήματα παρακολούθησης (Analogue CCTV): Σύστημα με περιορισμένες δυνατότητες ανάλυσης κι ευκρίνειας, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Κατάλληλο για χώρους χαμηλού κινδύνου, όπως οι εξοχικές κατοικίες χωρίς οικοσκευή μεγάλης αξίας.

 2. Αναλογικές κάμερες υψηλής ανάλυσης (HDCVI, HDTVI aHD, HD-SDI ): Η εξέλιξη στις αναλογικές κάμερες, που προσφέρει τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε το σύστημά σας χωρίς να αλλάξετε καλώδια. Αποτελεί μία οικονομική λύση για χώρους μεσαίου κινδύνου.

 3. Ψηφιακές IP (IP camera) κάμερες: Σύστημα κατάλληλο για χώρους μεσαίου κινδύνου, όπως  εμπορικά καταστήματα με μικρά αποθέματα εμπορεύματος και χρηματικών ποσών  εντός του καταστήματος.  Με πολλαπλές δυνατότητες, όπως:

  1. 4-80 φορές υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με τις αναλογικές κάμερες

  2. Ψηφιακές ευκολίες (μετάδοση ήχου,  εντολών χειρισμού και τροφοδοσίας μέσω ενός καλωδίου UTP)

  3. Ενσωματωμένος επεξεργαστής κίνησης με επιπλέον δυνατότητα απευθείας σύνδεσης στο internet.

 4. Σύστημα προηγμένης τεχνολογίας (Thermal Cameras) κατάλληλο για χώρους υψηλού κινδύνου, όπως αεροδρόμια και στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Εν αντιθέσει με τις συμβατικές κάμερες, οι θερμικές δεν απαιτούν καμία πηγή φωτός, ενώ διαθέτουν τη μοναδική δυνατότητα θερμικής απεικόνισης των αντικειμένων, ακόμα και σε περιπτώσεις  μηδενικής ορατότητας με γυμνό μάτι.

Εξαιτίας αυτών των δυνατοτήτων, εκτός από εφαρμογές προστασίας, χρησιμοποιούνται ευρέως για μηχανολογικούς, υδραυλικούς και ιατρικούς λόγους όπως π.χ. για τον εντοπισμό υδρορροών, προβλημάτων στις σωληνώσεις μέχρι και για μετρήσεις της ανθρώπινης θερμοκρασίας εξ’ αποστάσεως.

Όποια κι αν είναι η τεχνολογία κλειστού κυκλώματος CCTV που σας ταιριάζει, η ολοκληρωμένη λύση της In2solution περιλαμβάνει:

 • την αποθήκευση και καταγραφή των δεδομένων σε καταγραφικά μηχανήματα, με δυνατότητα ταυτόχρονης καταγραφής έως και 128 καμερών (IP cameras)

 • τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε πραγματικό χρόνο μέσω smartphone

 • τη δυνατότητα επέκτασης του κυκλώματος με το ευφυές σύστημα ανάλυσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο με χαρακτηριστικά όπως:

  • Αναγνώριση και καταγραφή πινακίδας οχημάτων

  • Πλήρης καταγραφή και ανάλυση δεδομένων

   • Επισκεψιμότητα / Χρόνος παραμονής

   • Δημογραφικά στοιχεία (φύλλο, ηλικία)

  • Παρακολούθηση χρηματικών συναλλαγών  ταμειακής μηχανής και ενεργοποίηση ειδοποιήσεων βάσει σεναρίων

  • Ανίχνευση κίνησης και ειδοποιήσεις βάσει σεναρίων

  • Αποστολή ενημερώσεων

  • Προηγμένες ειδοποιήσεις σε περιπτώσεις ταυτόχρονης παρακολούθησης πολλών καμερών (CCTV & IP camera) , όπως σε χώρους Καζίνο ή οδικών δικτύων.

Για περισσότερες πληροφορίες και μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας επικοινωνήστε μαζί μας με email, τηλεφωνικώς στο 210 66 54 703 ή συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά.