Υποστήριξη στο πλαίσιο της δράσης "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας". Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Video Guard

Video Guard

Η σύγχρονη και ανταγωνιστική λύση εικοσιτετράωρης ασφάλειας δημιουργήθηκε απο την In2Solution.

H πρωτοποριακή υπηρεσία «Video Guard» αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια κάθε χώρου. Πρόκειται για ένα ευφυές και ευέλικτο σύστημα απομακρυσμένης φύλαξης, επιτήρησης, προστασίας και διαχείρισης των εγκαταστάσεων της επιχείρησης ή της κατοικίας σας.Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Video Analytics, συνδυάζοντας σύστημα συναγερμού, καταγραφής καμερών και μεγαφωνικής εγκατάστασης, και σε συνεργασία με τους εκπαιδευμένους χεριστές του Κέντρου Λήψης Εικόνας της In2Solution, εξασφαλίζει:

  • Υψηλό επίπεδο ασφαλείας για τον χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο
  • Σημαντική μείωση των δαπανών φύλαξης
  • Εξάλειψη του κινδύνου συμπλοκής και τραυματισμού του προσωπικού φύλαξης
  • Βέλτιστη διαχείριση των συμβάντων με άμεσες και στοχευμένες ενέργειες
  • Αποτροπή έκνομων ενεργειών

Τι είναι τα Video Analytics;

Τα συστήματα Video Analytics, ή αλλιώς συστήματα ανάλυσης δεδομένων, χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτοματοποιημένης επεξεργασίας και ανάλυσης της ροής του βίντεο, η οποία μπορεί να γίνει σε πραγματικό χρόνο ή και σε μεταγενέστερο από καταγεγραμμένα βίντεο.

Στην περίπτωση ύποπτης συμπεριφόρας ενημερώνεται απευθείας το προσωπικό του Κέντρου Λήψης Εικόνας της In2solution, το οποίο μέσω της τεχνολογίας Video Analytics μπορεί να επανεξετάσει και να αναλύσει το καταγεγραμμένο βίντεο στον ελάχιστο δυνατό χρόνο αλλά και να εντοπίσει κάθε περιστατικό, δρώντας άμεσα.

 

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που εντοπιστεί ύποπτο περιστατικό;

Η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης επιτρέπει την πλήρη επιτήρηση της περιμέτρου του χώρου, ενώ η αξιοποίηση της τεχνολογίας Video Analytics βοηθά στην άμεση ανίχνευση οποιασδήποτε προσπάθειας παραβίασης.

Μέσω της συνδεδεμένης μεγαφωνικής εγκατάστασης ο χειριστής του Κέντρου Λήψης Εικόνας έχει τη δυνατότητα να μιλήσει απομακρυσμένα στον χώρο, αιφνιδιάζοντας και αποτρέποντας τον επίδοξο εισβολέα από το να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Εάν παρόλα αυτά ο εισβολέας παραβιάσει την εγκατάσταση, ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει απομακρυσμένα τον φωτισμό, το σύστημα συναγερμού και τα μηχανήματα παραγωγής ομίχλης, καθιστώντας τον χώρο ουσιαστικά απροσπέλαστο.

 

Συνδυάζοντας το πιο σύγχρονο λογισμικό και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας με εξειδικευμένο προσωπικό, το Video Guard αποτελεί την ανταγωνιστικότερη πρόταση υψηλής ασφάλειας για επιχειρήσεις και οικίες. Και αυτός είναι ο λόγος που το επιλέγουν δεκάδες επιχειρήσεις και ιδιώτες καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Video Guard, δείτε το σχετικό 🎥 Video και επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικώς στο 210 66 54 703.