Υποστήριξη στο πλαίσιο της δράσης "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας". Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συστήματα Πυρανίχνευσης / Κατάσβεσης

Συστήματα Πυρανίχνευσης / Κατάσβεσης

Το σημαντικότερο βήμα στην εξασφάλιση της προστασίας της περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής είναι η πρόληψη.

Για το λόγο αυτό η εγκατάσταση ενός πιστοποιημένος συστήματος πυρανίχνευσής αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλειά σας και την προστασία της περιουσίας σας και σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητα ώστε να δοθεί άδεια λειτουργίας από την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Δείτε δείγματα από τα έργα μας:
Σύστημα συναγερμού με πυρανίχνευση σε κατάστημα οπτικών
Σύστημα συναγερμού και πυρανίχνευσης σε αποθήκη στη Μαγούλα
Σύστημα πυρανίχνευσης στην Υδρογραφική Υπηρεσία του ΠΝ

Κάμερες εξωτερικού χώρου

Στην in2solution προτείνουμε πιστοποιημένα συστήματα πυρανίχνευσης των γνωστότερων κατασκευαστών παγκοσμίως περιλαμβάνοντας Apollo, Bosch, Gent, Hochiki, Kentec, Honeywell, Paradox Matrix και Paradox Fighter, Siemens τα οποία παρέχουν άμεση ανίχνευση φλόγας, καπνού και επικίνδυνων αεριών για έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Τα πλήρως επεκτάσιμα συστήματα πυρανίχνευσης καλύπτουν τόσο οικιακές ανάγκες όσο και επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανικά κτήρια, μπορούν δε να λειτουργήσουν αυτόνομα ή να δικτυωθούν για να αποτελέσουν ένα μεγαλύτερο  ενιαίο σύστημα για ομαλή εκκένωση και περιορισμό πιθανών ζημιών.

Καλέστε μας ώστε να σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων σας.

Η εμπειρία των τεχνικών συμβούλων μας είναι στην διάθεση σας ώστε να επιλέξετε μεταξύ συμβατικού ή διευθυνσιοδοτούμενου (addressable) συστήματος, διάταξη εγκατάστασης, τύπου πυρανιχνευτών (φωτοηλεκτρικούς, θερμοδιαφορικούς, BEAMS, αεριών) και συστήματος κατάσβεσης αν απαιτείτε.

Εγκαθιστώντας σύστημα πυρανίχνευσης από την in2solution προστατεύετε αξιόπιστα την ζωή, την περιουσία αλλά και την αδιάλειπτη συνέχεια της επιχειρησιακής σας δραστηριότητας.

Μην αφήσετε την περιουσία σας να γίνει καπνός καλέστε άμεσα τεχνικό σύμβουλό της εταιρίας μας για δωρεάν μελέτη πυρανίχνευσης του χώρου σας.